Els Símbols

Que pone en tu DNILa Importància dels símbols o “¿Qué pone en tu DNI?”!

Tal i com es descriu a la Viquipèdia: “Un símbol és una representació d’una idea, de manera que aquesta pugui ser percebuda per algun dels sentits; és una realitat que n’evoca d’altres en la nostra ment mitjançant algun procediment d’analogia. El símbol també pot representar un sentiment.”
Font: Símbol

Massa sovint se’ns explica que “els símbols no són importants”, que són coses intranscendents, de les quals podem prescindir fàcilment. Això podríem dir que és cert si es tracta dels nostres símbols, dels d’una nació sense estat, escampada per quatre comunitats autònomes, un departament i un microestat d’Europa. Però quan els símbols són d’una metròpoli, d’un estat consolidat com l’espanyol, ja són tota una altra cosa.

Les banderes i símbols espanyols o francesos són seriosos, i ja se sap que “amb les coses serioses” no s’hi juga.
Font: La importància dels símbols

Des de 2008 hem rebut retrets d’ambdós costats, però això no ha fet que aturéssim la iniciativa, ans al contrari, quan més soroll, més ens ha encoratjat ha tirar endavant amb una activitat frenètica, cada vegada que sentim coses com: “¿Qué pone en tu DNI?”, “Pues mira tu DNI”, “¿En tu DNI qué pone?”, etc. sabem que ho estem fent be, que estem ajudant “el procés” a tirar endavant cap al desenllaç que una majoria prou important esperem en candeletes.

Ara, el 28 de maig, arriba l’aniversari de l’Associació DNI.cat, i ens hem proposat arribar als 3.000 documents anant a peu de carrer fent difusió de la Independència de Catalunya, ara per ara en portem 2.758, però seguim com sempre endavant sense aturador, perquè els símbols son més rellevants del que alguns pensen! Demana’l ara!

DNI Català

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*