Apple Newton MessagePad

L’Apple Newton MessagePad, un avançat a la seva època!

L’Apple Newton és un dispositiu del tipus PDA (assistent digital personal) amb un sistema operatiu anomenat “Newton OS”. El MessagePad va ser un dels primers PDA amb capacitat de reconeixement d’escriptura, sent la successora d’aquesta 1ª generació la plataforma iOS, utilitzada en l’iPhone, iPod Touch i iPad. El desenvolupament de la plataforma Newton va començar el 1987 i va acabar oficialment el 27 de febrer de 1998 (comercialitzat de 1993 a 1998).
Apple es va enfrontar al repte de portar la computació a un estat de mobilitat a través del MessagePad corrent el programari Newton, idea nascuda en els anys 80 i que va veure els seus fruits a inicis de la dècada dels noranta amb el primer PDA de la història, que després redefiniria tota la indústria de la computació portàtil.

Durant l’any 1986, el llavors CEO d’Apple, John Sculley, va començar a imaginar el que seria, segons ell, un producte que reemplacés al Macintosh oferint característiques de computador de sobretaula en un dispositiu que fos portable i funcionés a bateries, el que és la definició de computació portàtil a l’actualitat.

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*