Associació DNI.cat

DNI català
DNI català
Aquest 2015 ens hem proposat tornar a fer documents, l’octubre de 2013 varem quedar aturats degut a varis problemes diversos en els quals no incidirem amb 2.628 documents realitzats, aquest any es especialment important ja que el 27 de setembre de 2015 tenim plebiscitàries i aquesta oportunitat d’assolir el que nosaltres personalment portem treballant des de 2008, la Independència de Catalunya, no la podem deixar escapar!
Per tornar-hi necessitem recursos, som una associació sense afany de lucre i mai hem rebut per part de ningú cap tipus de subvenció, us demanem doncs que ara us involucreu amb nosaltres i ens ajudeu, el DNI català no es oficial, però a peu de carrer fa molta feina i difusió del nostre únic objectiu.
Podeu visitar la web de la Marató per la independència a http://www.marato.cat i mitjançant el número de compta ES82 2100 3385 3522 0014 9170 o PayPal podeu aportar el vostre granet de sorra.

Moltes gràcies pel vostre suport tots aquests anys!

Associació DNI.cat

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*