Lyoness

Logotip de Lyoness - Descomptes en cada compra
Lyoness – Reemborsament de diners en cada compra

Després de molt esperar finalment hem trobat la forma d’aconseguir finançament per la Marató d’una forma que beneficiï a tothom, aquesta forma es diu Lyoness (contingut de l’enllaç en castellà).

Lyoness va començar el 2003 de la ma d’un Austríac ‘Hubert Freidl’, cansat de promocionar productes de marques reconegudes als seus coneguts sense cap tipus de retribució, va crear un sistema en el que hom rep una bonificació a mode de descompte per cada compra a les empreses adherides a Lyoness

Lyoness controla una comunitat de compres internacional i intersectorial. Els participants reben descomptes en comprar a empreses afiliades a Lyoness a través de quatre sistemes diferents:

  • Targeta de fidelització, targeta de descomptes per a ús en els establiments comercials Lyoness
  • Vals regal, emesos per les empreses afiliades: El Corte Inglés, Carrefour, Sporeka (Decathlon), Toys’R us, Solred, Intimissimi (només online), etc.
  • Val mòbil, pagaments de compres en establiments comercials Lyoness, mitjançant l’aplicació mòbil Lyoness Mobile

La comunitat de compres Lyoness compta actualment amb aproximadament quatre milions de membres a tot el món. Aquestes persones reben descomptes mentre realitzen les seves compres entre les 40.000 empreses afiliades amb més de 250.000 cashback points. A través del sistema de descomptes, els membres de Lyoness reben reemborsaments directes d’un 1%, un 2% o més per cada compra que realitzin en una empresa afiliada a Lyoness. El total de descomptes obtinguts ha de ser igual o superior a 10 € perquè es transfereixi al compte bancari del membre de Lyoness.

A més dels descomptes que reben els membres de Lyoness per les seves compres personals, també reben un 0,5% de comissió per les compres que facin els amics o persones que han accedit a Lyoness per recomanació seva i un 0,5% per les compres que realitzen els amics dels seus amics, Lyoness denomina a aquest sistema ‘Bono amigo’ i funciona únicament en 2 nivells, directes i indirectes.

A més del descompte del 1-2% que reben els membres de Lyoness, es transfereix un percentatge de les despeses que fan els clients a empreses afiliades a Lyoness al sistema de compensació de Lyoness (un sistema en el que els descomptes sobrants es guarden).

En registrar-vos en aquest enllaç, automàticament per totes les compres que feu amb Lyoness ens reportaran el 0,5%!

També es important tenir en compta que en comprar sense voler-ho estareu aportant recursos a la Lyoness Child & Family Foundation de Lyoness per a per a Nens i les seves Famílies i la Lyoness Greenfinity Foundation de Lyoness per a la sostenibilitat

Entrada a la Viquipèdia sobre Lyoness

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Lyoness

Logotip de Lyoness - Descomptes en cada compra
Lyoness – Reemborsament de diners en cada compra

Després de molt esperar finalment hem trobat la forma d’aconseguir finançament per la Marató d’una forma que beneficiï a tothom, aquesta forma es diu Lyoness (contingut de l’enllaç en castellà).

Lyoness va començar el 2003 de la ma d’un Austríac ‘Hubert Freidl’, cansat de promocionar productes de marques reconegudes als seus coneguts sense cap tipus de retribució, va crear un sistema en el que hom rep una bonificació a mode de descompte per cada compra a les empreses adherides a Lyoness

Lyoness controla una comunitat de compres internacional i intersectorial. Els participants reben descomptes en comprar a empreses afiliades a Lyoness a través de quatre sistemes diferents:

  • Targeta de fidelització, targeta de descomptes per a ús en els establiments comercials Lyoness
  • Vals regal, emesos per les empreses afiliades: El Corte Inglés, Carrefour, Sporeka (Decathlon), Toys’R us, Solred, Intimissimi (només online), etc.
  • Val mòbil, pagaments de compres en establiments comercials Lyoness, mitjançant l’aplicació mòbil Lyoness Mobile

La comunitat de compres Lyoness compta actualment amb aproximadament quatre milions de membres a tot el món. Aquestes persones reben descomptes mentre realitzen les seves compres entre les 40.000 empreses afiliades amb més de 250.000 cashback points. A través del sistema de descomptes, els membres de Lyoness reben reemborsaments directes d’un 1%, un 2% o més per cada compra que realitzin en una empresa afiliada a Lyoness. El total de descomptes obtinguts ha de ser igual o superior a 10 € perquè es transfereixi al compte bancari del membre de Lyoness.

A més dels descomptes que reben els membres de Lyoness per les seves compres personals, també reben un 0,5% de comissió per les compres que facin els amics o persones que han accedit a Lyoness per recomanació seva i un 0,5% per les compres que realitzen els amics dels seus amics, Lyoness denomina a aquest sistema ‘Bono amigo’ i funciona únicament en 2 nivells, directes i indirectes.

A més del descompte del 1-2% que reben els membres de Lyoness, es transfereix un percentatge de les despeses que fan els clients a empreses afiliades a Lyoness al sistema de compensació de Lyoness (un sistema en el que els descomptes sobrants es guarden).

En registrar-vos en aquest enllaç, automàticament per totes les compres que feu amb Lyoness ens reportaran el 0,5%!

També es important tenir en compta que en comprar sense voler-ho estareu aportant recursos a la Lyoness Child & Family Foundation de Lyoness per a per a Nens i les seves Famílies i la Lyoness Greenfinity Foundation de Lyoness per a la sostenibilitat

Entrada a la Viquipèdia sobre Lyoness

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*