Regal de reis

Davant de l’atzucac en el procés cap a la de proposem una sortida que pensem és la més viable, per dignitat, per coherència i per avançar en d’, que sense cap mena de dubte, almenys per nosaltres, és el primer a assolir. Les eleccions pensem que són una pèrdua de temps innecessari.

La sortida és apartar en Mas com a primer de la llista passant a esdevenir conseller en cap, per exemple, a canvi dels 10 escons de la CUP, “La CUP vol el sacrifici de Mas? Que també es sacrifiquin ells plegant i entregant els 10 diputats a diputats de JxSi”, “Els 10 diputats han de ser per tota la legislatura. Mínim 6 = Majoria Absoluta”.

Per arribar a aquesta conclusió hem elaborat dues enquestes:

En aquest vídeo podeu escoltar la opinió d’en Xavi Climent i Gabriel

Enllaç del vídeo original

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*