El vídeo prohibit de la campanya del 9-N

MÀXIMA DIFUSIÓ!!!

El vídeo prohibit de la campanya del 9-N

Amb la decisió del Tribunal Constitucional espanyol de suspendre la llei de consultes i el decret de convocatòria també se suspèn la campanya institucional de la Generalitat de Catalunya per al 9-N. Així doncs, a partir del moment que la Generalitat ha rebut la comunicació del tribunal, ja no es pot emetre cap anunci televisiu, ni publicar ni difondre cap anunci en mitjans de comunicació –ni escrits ni radiofònics– que facin al·lusió a la consulta. La suspensió afecta de ple la campanya institucional informativa sobre el 9-N, que el govern català ha decidit de suspendre de manera cautelar i temporal.

A Marató per la Independència contribuïm a difondre’n l’anunci des d’ara mateix:


Publicitat institucional de la consulta del 9-N per vilawebtv

Font original: http://www.vilaweb.cat/noticia/4212744/20140929/video-prohibit-campanya-9-n.html

Quant a

La nostra meta... La Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*